زمین

زمین را دوست بداریم

زمین

زمین را دوست بداریم

زمین

مهر زمین نشانه‌ای آشکار از مهربانی خداوندگار یکتاست، بیایید با زمین دوست باشیم.
نویسنده وبلاگ: امرالله محمودی

۷ مطلب در آذر ۱۳۹۶ ثبت شده است

به نام خدا


نماهنگ رویای بهار


آنگاه که مجالی می یابم و درآیینه ی خیال ، گذشته خود را می بینم . تصویری رویایی و ناب از کودکی کنار جوی آب در ذهنم پدیدار می شود .


نماهنگ رویای بهار


کودکی که با تکه چوبی در بین جلبک های رقصان در آب به دنبال ماهی می گردد . من برای ماهی ها زمزمه می کنم . جلبک ها با جریان آب می رقصند و ماهی ها قایم باشک بازی می کنند .


نماهنگ رویای بهار


اما پس از گذشت چهل سال ازآن دوران ، بازهم کودک درونم بی قرار آن روز های تماشایی و شیرین است . انگار نمی خواهم با دنیای پُر شتاب کنونی آشتی کنم و بدین سبب هرگاه دوربین کوچکم را در دست می گیرم ، گامی به دنیای بزرگ کودکی می گذارم و دیگران را نیز به تماشای زیبایی های افسونگر این دنیا می خوانم . بی گمان تصاویر نماهنگ « رویای بهار »    نمونه ای از این فراخوانی ها ست . 


نماهنگ رویای بهار


نماهنگی که به بیننده مجال می دهد تا دنیای پیرامون خود را که جلوه ای از شکوه و قدرت ایزد یکتاست بهتر ببیند و شاید با طبیعت خویش بیشتر آشتی کند .          


نماهنگ رویای بهار
امرالله محمودی
۲۹ آذر ۹۶ ، ۱۰:۲۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

به نام خدا


تصویر اول


اکنون که نزدیک به پنج دهه از عمر خود را سپری نموده ام بدون اغراق چیزی را فراتر از بهاردرزندگی خود لمس نکرده ام . وقتی که خاطرات کودکی خود را به یاد می آورم ؛ بهار این رستاخیززمین و بیداری طبیعت همچون تابلویی جادویی در افق دیدگانم متجلی می شود . 


تصویر دوم


شاید همین تصویر خیالی موجب شده که پس از سال ها ، بهار برای من سیمایی بی بدیل داشته باشد . آن چنان که آثار مستند من بدون رخ نمای چهره شاد و خندان بهار بی معنا می شوند . 


تصویر سوم


در سال هایی که در تاجیکستان حضورداشتم مجموعه مستند « بهار در دیار یار» به کارهایم زینتی خاص بخشید . 


تصویر پنجم - اندازه کوچک


نوروز در ایران زیباست اما در تاجیکستان افسون کننده است .


تصویر پنجم


 درواقع اگر بخواهیم معنای واقعی جشن بهار را درک نمایم لاجرم باید درنوروز سفری به دیاردوست داشتنی و پارسی زبان تاجیکستان داشته باشیم . سرزمینی که من همواره ازآن به عنوان « دیاریار» یاد کرده ام .   


تصویر ششم

امرالله محمودی
۲۷ آذر ۹۶ ، ۲۳:۳۹ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

به نام خدا


تصویر اول


پولاد ؛ عنوان مستندی بیست و پنج دقیقه ای است که ظرفیت های شرکت فولاد سفید دشت در استان چهارمحال و بختیاری را به تصویر کشیده است .


تصویر دوم


 صنعت فولاد به عنوان صنعت مادر، نقش بسیار مهم وحیاتی در توسعه و پیشرفت جوامع داشته و خواهد داشت . 


تصویر سوم


لذا حرکت به سمت گسترش این صنعت تاثیربسزایی در رشد صنعت کشوردارد . آقای امرالله محمودی به عنوان  تهیه کننده و کارگردان این مستند نگاهی جامع وکارشناسانه با رویکرد پیشرفت و توسعه ی استان چهارمحال و بختیاری به شرکت فولاد سفید دشت داشته است و قابلیت های بزرگترین شرکت صنعتی استان را از زوایای مختلف به گونه ای هنرمندانه و با زبان تصویر بیان نموده است . 


تصویر چهارم


تهیه مستند پولاد با مشارکت شرکت فولاد سفید دشت و صداوسیمای مرکز چهارمحال و بختیاری صورت پذیرفته است .       


امرالله محمودی
۲۱ آذر ۹۶ ، ۱۹:۵۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

به نام خدا


تصویر اول


مجموعه مستند « دیار مهر » در یازده قسمت و با زمان کلی سیصد (300) دقیقه در واحد تولید سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری تهیه و تولید شده است .

در این مجموعه با نگاهی جامع و کاوشگرانه در عرصه های مختلف اقتصادی ازجمله  صنعت دامپروری ؛ کشاورزی ؛ صنایع دستی ؛ صنعت و معدن ؛ صنعت شیلات ، صنعت گردشگری و ... تلاش شده تا ظرفیت های بالقوه ی استان چهارمحال و بختیاری همسو با اهداف رشد و توسعه به نحو شایسته معرفی گردد . 


تصویر دوم


بهره گیری ازانجام پژوهش های دقیق و کارشناسانه ؛ ساخت انیمیشن ؛ استفاده از تصاویر هوایی و تصویربرداری زیرآب ؛ صرف زمان زیاد برای مراحل پیش تولید و تولید و بکار گیری عوامل مجرب و متعهد ؛ این مجموعه مستند را به اثری فاخر بدل کرده است .


تصویر سوم


این مجموعه به لحاظ برخوداری از منابع تصویری و پژوهشی فراوان قادربه پاسخگویی به نیازعموم مخاطبان است و همچنین در موارد خاص می تواند به عنوان گنجینه ای ارزشمند برای پژوهشگران و دانشجویان مورد استفاده قرار گیرد .   


تصویر چهارم


عوامل برنامه :


پژوهشگر : طیبه عسگری 

نگارنده متن : کبرا تاجی 

تصویربرداری و تدوین : امرالله محمودی 

دستیار تهیه : تهمینه کاظمی 

دستیار تصویر : محمد باقر تاجی

صدابردار : منوچهر علیدوستی ؛ شهناز نادری

گوینده متن : وحید علیدادی

گرافیست و انیماتور : لیلا وفادار

ناظر کیفی : یزدان کیانی

تهیه کننده و کارگردان : امرالله محمودی   

مجری طرح : مریم تاجی  

امرالله محمودی
۱۸ آذر ۹۶ ، ۱۴:۵۱ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

به نام خدا

تصویر اول - کیفیت پایین تر

بهره مندی از آمیزه ای از موسیقی ها  ، آواها ونواهای محلی و ترکیب هنرمندانه  و خلاقانه ی این آثار با تصاویربکرطبیعت استان چهارمحال وبختیاری ، صنایع دستی ، آثار تاریخی و مناطق گردشگری این استان ؛ مجموعه مستند « بر بلندای بام ایران » را به یک اثرفاخرو ماندگار بدل نموده است .

تصویر دوم

آنچنان که پس از گذشت چندین سال اززمان تولید این مجموعه ی تماشایی ، آمارپخش بر بلندای بام ایران همچنان در صدر برنامه های شبکه استانی چهارمحال و بختیاری می باشد و ازجانب سایر شبکه ها ی استانی و ملی به ویژه شبکه مستند و شبکه شما مورد استقبال چشمگیر قرارگرفته است .

تصویر سوم

 تهیه کنندگی و کارگردانی این اثر ارزشمند با هنرنمایی امرالله محمودی در سال 1390 در تولید سیمای شبکه استانی جهان بین صورت پذیرفته است .

تصویر چهارم
امرالله محمودی
۱۷ آذر ۹۶ ، ۱۱:۳۲ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر

به نام خدا

تصویر دوم
 
امرالله محمودی ؛ متولد 1349  پس از گذراندن مقطع متوسطه در سال 1371 با موفقیت در آزمون استخدامی با عنوان دستیار تصویر بردار جذب صدا و سیمای استان چهارمحال و بختیاری شد . برای ایشان که از ابتدای نوجوانی علاقه ی خاصی به عکس و تصویر داشت و گاهی وقت ها با دوربین ها ی ارزان قیمت عکاسی آن زمان ؛ دنیای دوست داشتنی خود را تجربه می نمود . ورود به صدا و سیما بسان دست یابی به کعبه ی آمال و آرزوها بود . 

تصویر هفتم

پس از چند ین سال فعالیت در حرفه ی تصویر برداری و علیرغم گذراندن چندین دوره ی تخصصی مرتبط با شغل نور و تصویر ؛ ایشان خلاء تحصیلات آکادمیک را در وجود خود حس نمود و بدین سبب در سال 1378 وارد دانشگاه صدا و سیما شد و در رشته ی کارشناسی تولید سیما با گرایش برنامه سازی تلویزیون مشغول تحصیل شد .

تصویر سوم


پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی ؛ آقای محمودی با عنوان تهیه کننده تلویزیون در صدا و سیمای مرکز چهار محال و بختیاری مشغول به کار شد و به غیر از حرفه ی تهیه کنندگی که عنوان شغلی ایشان می باشد . نویسندگی ؛ تصویر برداری ؛ کارگردانی ، تدوین جزو فعالیت های هنری او می باشند .

تصویر چهارم


امرالله محمودی طی سالهای فعالیت هنری خود با مراکز صداوسیمای همدان ، اصفهان ، آبادان درزمینه ی تهیه کنندگی آثار انیمیشن همکاری داشته است . برخی از آثار تولید ی امرالله محمودی در صداو سیمای مرکز چهار محال و بختیاری عبارتند از :
مجموعه مستند های پیشینه دیار ؛  بر بلندای بام ایران ؛ دیار مهر ،  مستند های کوه به کوه می رسد ؛ بهار؛ چوم ؛ یاسه چاه ؛ برکت ؛ پولاد ، نغمه سرای نغمه ها و نماهنگ هایی با عناوین آوای زمان ؛ سپید ؛ آبی باران ؛ آوای جاوادان و...
امرالله محمودی از سال  1386 تا 1389  در دفتر نمایندگی صدا و سیما در تاجیکستان مشغول به فعالیت شدند که برخی از آثار تولیدی مستند ایشان عبارتند از : مجموعه مستند های بهار در دیار یار ؛ رودکی پدر شعر پارسی ؛ با تاجیکان و مستند های مسعود نامه ؛ دست ها و سنگ ها ؛ سفر نامه ی بدخشان ؛ لنین یا رودکی ، فردا ، هولبوک قلعه ی افسانه ای و...

تصویر پنجم


آثار تولیدی امرالله محمودی در جشنواره های مختلف توانسته اند با عناوین متفاوت  ؛ موفقیت هایی را کسب نمایند که کسب دیپلم افتخار و رتبه دوم جشنواره علم و فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری در بهار 1392 برای مستند چوم ازجمله این افتخارات    می باشد . 

تصویر ششم


در کارنامه ی امرالله محمودی همچنین تدریس در رشته های نویسندگی ؛ کار گردانی ؛ تصویر برداری و تحلیل فیلم برای هنرجویان سینمای جوان ؛ باشگاه رادیو تلویزیونی جوان و دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی دیده می شود . 

تصویر اول

امرالله محمودی
۰۹ آذر ۹۶ ، ۰۱:۱۴ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲ نظر

به نام خدا


 تصویر شماره 4

نغمه سرای نغمه ها

نغمه سرای نغمه ها عنوان مستندی  درباره اسماعیل بیاتی چالش تُری است . در این مستند حال و هوای فکری این شاعربسیار توانمند امّا بی ادعا به تصویر کشیده شده است . اسماعیل در سال یک هزارو سیصد و بیست وهفت خورشیدی در روستای چالش تُر استان چهارمحال و بختیاری دیده به جهان گشود . در آن زمان و هرزمانه ی دیگر، هیولای نام آشنای فقرو تهیدستی قربانی های فراوانی گرفته است و می گیرد . برای این اَهرِمَن ، به قربانگاه کشاندن این طفل معصوم و قربانی کردنش بسیار آسان بود . اسماعیل با وجود تمام استعدادها قربانی فقر و نداری شد و هیچ گاه نتوانست به آرزوهای دیرین خویش و از همه مهمتر ادامه تحصیل دست یابد . او با گرفتن تصدیق ششم ابتدایی از ادامه ی تحصیل بازماند اما این بازماندگی هرگز موجب عقب ماندگی بیاتی چالش تُری در مسیر زندگی نشد و اوبه مَدد هوش سرشار خود ازمکتب های دیگر آموختنی ها را آموخت .

امرالله محمودی
۰۳ آذر ۹۶ ، ۱۵:۵۴ موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰ نظر